Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

JNTECH RENEWABLE ENERGY CO.,LTD

JNTECH RENEWABLE ENERGY CO.,LTD

1 2 3 4
JNTECH RENEWABLE ENERGY CO.,LTD JNTECH RENEWABLE ENERGY CO.,LTD JNTECH RENEWABLE ENERGY CO.,LTD JNTECH RENEWABLE ENERGY CO.,LTD

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Ανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες : Jntech
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Ετήσιες πωλήσεις : 8500000-16000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η Co. ΑΝΑΝΕΏΣΙΜΗΣ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ JNTECH, ΕΠΕ ήταν οργάνωση το 2006, είναι διεθνής επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, η οποία ενσωματώνει την Ε&Α, την κατασκευή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία των ευφυών δύναμης προϊόντων ηλεκτρονικής.

 

 

Στηριχθείτε το τεχνικό πλεονέκτημα του κινεζικού διάσημου πανεπιστημίου τεχνολογίας στο ανθρώπινο δυναμικό και, JNTECH αναβαθμίζει τα προϊόντα και η τεχνολογία μέσω της επιχείρησης, πανεπιστήμιο, ερευνητική συνεργασία, είναι κύρια περισσότερων από 60 ηλιακών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, συμμετέχει για να καθορίσει στην Κίνα τα ηλιακά πρότυπα JNTECH που αναπτύσσονται ηλιακό από τον αναστροφέα πλέγματος, ο ηλιακός αντλώντας αναστροφέας, ο ηλιακός αναστροφέας αποθήκευσης οικιακής ενέργειας και το σχετικό σύστημα χρησιμοποιούνται ευρέως σε περισσότερες από 60 χώρες. JNTECH έχει απαριθμηθεί στον κατάλογο προσφοράς και το προτιμημένο εμπορικό σήμα των διεθνών προγραμμάτων από το IBRD, τα Η.Ε, το FAO, τις ΜΚΟ, κ.λπ. Κατά τη διάρκεια των ετών, το εμπορικό σήμα «JNTECH» απολαμβάνει μια υψηλή φήμη στη βιομηχανία.

JNTECH ασκεί για να γίνει ο σημαντικός διεθνής ηλιακός προμηθευτής λύσης για τα ευφυή προϊόντα ηλιακής ενέργειας, την ηλιακά άρδευση και το σύστημα κατεργασίας ύδατος, ηλιακά οικολογικά συστήματα επεξεργασίας.

Εμμένοντας στην ιδέα «της δημιουργίας του πράσινου ενεργειακού μέλλοντος, εξασφαλίστε τη βιώσιμη κοινωνική ανάπτυξη», JNTECH υποστηρίζει την επιστημονική άποψη ανάπτυξης δεδομένου ότι η οδηγία που δημιουργεί την πράσινη φιλική προς το περιβάλλον νέα ενέργεια ως καθήκον, συνεχίζει την κοινωνία, τους ανθρώπους και τον υπήκοο.

 

JNTECH έχει τη στρατηγική συνεργασία με την κινεζική ακαδημία Scince, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Hefei, γεωργικό πανεπιστήμιο Anhui και ούτω καθεξής. Με την πιό lastest τεχνολογία τους, ενημερώνουμε τα προϊόντα για να ικανοποιήσουμε συνεχώς τη ζήτηση στην αγορά.

 

Με την ισχυρή ομάδα των εμπειρογνωμόνων, πάρτε πάντα την απαίτηση πελατών ως αφετηρία, συνεχείς καινοτομία και ανάπτυξη, περπατώντας στην πρώτη γραμμή της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Το Jntech έχει εγκαταστήσει το ηλιακό σύστημα αντλιών αντλιών inverter& ηλιακό σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η Ε&Α Jntech και η κατασκευή πηγαίνουν στον κόσμο!

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
JNTECH RENEWABLE ENERGY CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Robin Zhong

Τηλ.:: +8618019945493

Φαξ: 86-551-65393686

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)